Predpioniri SK Never Stop najbolji u svojoj uzrasti


U domu kulture Donji Vakuf večeras su dodijeljene nagrade za najuspješnije pojedince i sportske kolektive u našem gradu u svim uzrastima za 2019u godinu. Velika nam je čast da vam saopštimo da je naša predpionirska selekcija izabrana za najbolju u svome uzrastu, te da je naš Adin Kurić najbolji sportista grada u svome dobnom uzrastu. Oni su tu nagradu zaslužili titulom u SBK ligi mladih za sezonu 2018/2019 u kojoj su zabilježili samo jedan poraz, dok i tekućoj sezoni ovi sjajni dječaci još uvijek nisu pretrpjeli niti jedan poraz.

Za nas koji postojimo godinu i pol ovo je još jedna nagrada koja nam daje dodatni motiv ali i odgovornost i obaveza da radimo još jače i neumornije. Iza mnogih uspjeha koji su ovi dečki ostvarili za relativno kratak period stoji stotine i stotine sati treniranja sa našim trenerima kojima ide posebna zahvala za ovaj uspjeh. Emir Memiš, Adnan Čaluk, Feriz Vinčević i Ahmed Hodžić su momci koji ostvaljaju svoje privatne obaveze i potpuno besplatno već drugu sezonu rade sa svim našim dječacima u svim kategorijama.


Moramo spomenuti naravno i sjajan rad našeg upravnog odbora koji predvodjen predsjednikom kluba Suadom Hodžićem Dudom čini nadljudske napore da se dječacima obezbjede što veći broj termina za treniranje, što bolja oprema, i što više odigranih utakmica. Pored Dude i trenera upravni odbor čine Zikret Kovačević, Esad Mehić te Safet i Nedim Šutković. Uz ovakve sjajne dječake i ekipu ljudi koja stoji iza njih sigurni smo da je ovo samo jedna u nizu nagrada koje ćemo ako Bog da osvojiti.Treniramo jako i slijedimo svoje snove.

Sponzori

ETS vmt Clanske karte