Vijesti

Kosarkaski kamp Trogir 2019
23.06.2019.godU nedjelju 23.06. naši dječaci su otputovali na košarkaški kamp u Trogir-Medena. Kamp se održava u organizaciji OKK Sloboda Tuzla koji je naš pobratimski klub sa kojim imamo potpisan i ugovor o suradnji. Na kamp je otišlo 16 dječaka i 2 trenera. Sigurno smo da će se dečki lijepo provesti na moru, a i da će se steći neka nova poznanstva i košarkaške prijatelje. Odlazak naših dječaka su svojim finansijskim donacijama pomogli slijedeći sponzori i kojima se ovim putem srdačno zahvaljujemo što pomažu u našem radu.

Revizija Čaluk
Otpad Starčević
Kemo Huseinspahić
Salih Vinčević-Lalo
Aurora-Abdagić Kenan
Caffe Monter
Minel Opardija
Motel Otoka
Memis Munir
Mont-Inženjering
Estrich Plivčić
Smajic Vedad
Zonić D.O.O.
Rudnici gipsa
RVI
Studio URBAN

Drugi dan - Kosarkaski kamp Trogir 2019

24.06.2019.godDanas su naši dječaci nakon teškog budjenja odradili jutarnji trening, doručak i kupanje, a u toku kupanja Edin Atic,Alkic Dino i Admir Džihan su posjetili naše mališane. Poslije kupanja uslijedile su planirane aktivnosti: ručak, odmor, kupanje i vecernji trening.

Treci dan - Kosarkaski kamp Trogir 2019

25.06.2019.godPored vec uhodanih aktivnosti kosarkaskog kampa, nasi djecaci su iskoristili priliku da se zabave sa nasim velikim prijateljima Aticem, Alkicem i Dzihanom koji su gosti SK Never Stopu na kosarkaskom kampu. Nakon obavljenih treninga nasi djecaci su se uz veliku paznju nasih gostiju kao i trenera, opustili i biljezili jedne od svojih najsretnijih trenutaka. Dio atmosfere mozete pogledati u nastavku video i foto galerije.

Sponzori

ETS vmt