Poziv sponzorima i donatorima


Poštovani roditelji, prijatelji, članovi i simpatizeri Škole Košarke Never Stop iznimna nam je čast i zadovoljstvo da vam saopštimo da će naši dječaci, tačnije naša najuspješnija selekcija predpioniri 2007. godište i mlađi učestvovati na prestižnom košarkaškom turniru International Basketball Cup koji se održava od 14. do 17. maja u poljskom gradu Radom. Pozivnicu za ovaj turnir koji se pod Fibinim pokroviteljstvom održava po deveti put smo dobili još prošle godine, a koliko je jak turnir najviše govori podatak da pored ekipa iz Slovačke, Belgije, Madjarske, Poljske, Ukrajine takmičiti će se i predstavnici iz košarkaških velesila kakve su Francuska, Latvija i Litvanija. Po prvi put će na turniru učestvovati i jedna ekipa iz BiH. Kada su nam pri osnivanju naše škole pesimisti i pokoji zli jezik rekli da nećemo potrajati ni mjesec dana nisu mogli ni sanjati da će nakon godinu i pol dana grad Donji Vakuf predstavljati Bosnu i Hercegovinu i da će ovi zlatni dječaci iz malog Donjeg Vakufa igrati sa ekipama iz Kaunasa, Pariza, Varšave, Kijeva, Rige...

Što se detalja tiče našim dječacima smo obezbjedili prvoklasni smještaj u hotelu sa obezbjedjenim doručkom, ručkom i večerom. U sklopu ostalih aktivnosti mimo turnira dječaci će prisustvovati prvenstvenoj utakmici prve poljske lige, obezbjedjeni su odlasci u zabavne parkove i na bazene. Za roditelje i ostale simpatizere koji neće biti u mogućnosti da prisustvuju utakmicama obezbjedjen je i live prijenos svih utakmica na Youtube. Pored mnogobrojnih prijateljskih utakmica sa ekipama kakve su Sloboda i Igokea, te igranja turnira mimo redovne lige i odlaska na košarkaški kamp u Trogir odlazak na ovaj turnir možemo nazvati svojevrsnom krunom našeg dosadašnjeg postojanja. Velika je nagrada za košarkaške fanatike koji potpuno besplatno svakodnevno i naporno rade sa dječacima biti predstavnik svoje zemlje i učesnik na ovako jakom turniru. Kako za trenere, tako i za dječake koje sve jače treniraju i još više vjeruju u svoj snove.

Sam odlazak 14 dječaka i 4 trenera košta oko 7000 maraka, svaki vid donacije koji dobijemo pomoći će ovoj zaista sjajnoj generaciji dječaka i košarkaša da otputuju i time dostojanstveno predstave BiH na velikoj evropskoj sceni, a i da steknu uspomene i iskustvo koje će pamtiti do kraja života. Ukoliko ste u mogućnosti i voljni da budete dio ove lijepe priče svojom donacijom ili sponzorstvom, vaše ime će se naći na našim oficijelnim facebook i instagram profilima, kao i na web stranici.

Donaciju možete uplatiti na žiro račun: 1011330072284323 - PBS DD Sarajevo, sa naznakom "UPLATA DONACIJE ZA ODLAZAK U POLJSKU"

Unaprijed hvala

VIDEO

FOTO

Sponzori

ETS vmt Clanske karte